CHOPIJ

Commissie Historisch Overzicht Politie IJsselland


.

Naast de SOPIJ bestaat hebben we de CHOPIJ, ( Commissie Historisch Overzicht Politie IJsselland). Deze (ex)collega's houden zich vooral bezig met het in opzetten van een archief, met name de tijd van 1994 tot 2014. Hiervoor worden werkzaamheden verricht op het HCO (tegenwoordig Collecte Overijssel) in Zwolle, waar we met behulp van twee PC's en scanners proberen het analoge gedeelte te digitaliseren en natuurlijk nog een heleboel andere werkzaamheden.  Mocht je niet zo handig zijn met een computer, geen probleem, we helpen je daarbij. Op dit moment zijn er ongeveer 13 collega's actief. 

Vind je het leuk om een bijdrage te leveren en ons te helpen, meld je dan aan door een mail te sturen naar onderstaand mailadres. 

 De werkzaamheden vinden overdag plaats op doordeweekse dagen tussen ongeveer 9 en 17 uur. Je mag natuurlijk zelf bepalen wanneer en hoeveel werkzaamheden je wilt doen. 

Kijk maar eens op: https://historischcentrumoverijssel.nl/fotocollectie-regiopolitie-ijsselland/

31 Mei 2022. 

 Vanaf mei 2022 kunnen we weer aan het werk. Voorlopig blijven we de werkzaamheden uitvoeren in het gebouw van het CO. De regels zijn iets aangescherpt, maar de werkzaamheden zijn hetzelfde gebleven.

De CHOPIJ kun je bereiken via het nieuwe emailadres: polregijsselland@gmail.com

Sopij | 2022 | Welkom pensionada
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin